Kuinka kauan talon maalaus kestää?

Voiko talon maalata samaan aikaan ripeästi ja laadukkaasti?  

"Jos työvälineet, työtavat ja maalareiden ammattitaito ovat hyvällä tasolla, niin ehdottomasti."

Talon maalauksen kestoon vaikuttavat monet asiat. Useat niistä ovat samoja asioita, jotka vaikuttavat maalauksen hintaan. 

Jos et ole vielä lukenut tekstiä maalauksen hinnasta, pääset siihen tämän tekstin lopussa olevasta painikkeesta. 


Isoja tekijöitä kestoon ovat tietysti kohteen monimutkaisuus ja koko, maalattavan kohteen ympärillä oleva maasto, rajausten ja eri värien määrä. 

Itse tehtynä maalauksessa saattaa kestää yllättävänkin kauan ilman oikeanlaisia telineitä ja välineitä. 

Sinänsä maalaus on mukavaa ja leppoista hommaa ja itse tehtynä tietysti ihan toimiva ratkaisu sekin. En luultavasti silti käyttäisi kesälomapäiviäni taloni maalaamiseen. Varsinkaan kun ammattilaisella kuluu samaan työhön usein vain pieni osa siitä ajasta mitä itse tehtynä maalaukseen kuluisi. Voi hyvin olla, että itse joutuu maalailemaan taloaan vaikkapa kaksi tai kolmekin viikkoa aina iltaisin, kun taas ammattilaisella urakka sujuisi parissa päivässä.

Hyvät työvälineet ja oikeanlaiset työmenetelmät tekevät nimittäin todella ison eron sekä maalauksen kestoon että maalipinnan kestävyyteen.  


Miten työmenetelmät ja -välineet vaikuttavat maalauksen kestoon?

Eri maalausliikkeiden urakoiden kestoajoissa on aika paljon eroa. Maalaukseen saa käytettyä aikaa niin paljon kuin vain haluaa. 

Kun testatut työmenetelmät ovat jokaisen maalarin hallussa ja jokainen tietää mitä tekee, urakka sujuu ripeästi.

Uskomme, että ei ole hirveän mukavaa jos kotona pyörii maalareita viikosta toiseen ja piha näyttää jatkuvasti työmaalta. Tätä tukee vielä se, että olemme saaneet ripeydestämme hurjan hyvää palautetta. 

Ripeyteen vaikuttaa niin moni asia, joista maalarin ammattitaito ja motivaatio on yksi isoimmista. Mielestämme ammattitaitoisen maalausliikkeen tunnistaa hyvän jäljen lisäksi siitä, että maalaus suoritetaan asiakasta liian pitkään häiritsemättä.

Me pyrimme toteuttamaan urakkamme aina mahdollisimman vaivattomasti ja ripeästi. Emme laadun kustannuksella vaan nimenomaan testatusti nopeammilla työtavoilla. Lisäksi työvälineitämme kehitämme aina paremmiksi ja otamme hyväksi havaitut jutut käyttöön maalareillemme. 

Näin ollen olemme yksi ripeimmistä maalausliikkeistä. 

Tietysti kestoon vaikuttaa aina yksilöllisesti maalareiden vauhti ja asenne.

Keskimäärin meillä maalausurakan kesto on 1-4 päivää. 


Usein urakka saadaan purkkiin yhdessä päivässä.  

Esimerkkinä eräs uudiskohde yhteen kertaan maalattuna, reilu 200mmaalattavaa seinäpinta-alaa. Maalauksen kesto oli 13 tuntia kahdella työntekijällä. Siitä kun maalarit tulivat pihaan, siihen kun työmaa oli viimeistelty, siivottu ja lopputarkastus tehty asiakkaan kanssa. 

Asiakas oli erittäin tyytyväinen sekä maalauksen jälkeen ja laatuun että ripeyteemme. Tässä hänen kommenttinsa urakasta:

"Yhteistyö Värisuoran kanssa oli ripeää. Uuden omakotitalomme julkisivumaalaus sujui päivässä. Värisuoran avaimet käteen -palvelun kautta saimme kaiken tarvittavan; maalit, telineet ja mikä tärkeintä, myös kädenjälki oli erittäin hyvää."


- Matias


Jos haluat saada huolettoman toteutuksen kotisi maalaukseen, pyydä ihmeessä tarjous. Saat sen viimeistään seuraavana arkipäivänä sähköpostiisi. Pääset täyttämään lomakkeen alla olevasta painikkeesta.

Pyydä tarjous


Tässä lupaamani blogiteksti maalauksen hinnasta.

Maalauksen hinta -blogiteksti

 


 


Avainsanoja: 

Talon maalaus, talon maalauksen kesto, ulkomaalauksen kesto, ulkomaalaus, huoltomaalaus, ulkomaali, talon maalaus itse 

 
Posti
Puhelu
Instagram