Pidennä talosi huoltomaalausväliä vuosilla kestävän maalaustyömme ansiosta. Säästät tuhansia euroja talon huoltokuluissa!


Pyydä ilmainen arvio maalausurakasta alla olevasta painikkeesta tai soittamalla Miskalle 0400 251 534!

Voit myös lähettää tarjouspyynnön aineiston suoraan Miskalle sähköpostiin: miska.linnanmaki@varisuora.com

Yhteydenotto


Ulkomaalaukset

Toteutamme julkisivumaalaukset yksityishenkilöille, taloyhtiöille ja rakennusliikkeille laadukkaalla jäljellä, modernilla kalustolla ja kestävillä sekä ympäristöystävällisillä materiaaleilla.. Maalaamme katot ja seinät ammattitaidolla ja ripeästi. 

Kattomaalaukset

Maalaamme ja pinnoitamme pelti-, tiili-, ja huopakatot, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään hyvässä kunnossa. Katon säännöllinen huolto pitää kalliin kattoremontin loitolla. Toimialuettamme ovat mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää ja Riihimäki.


Taloyhtiöille ja isännöitsijöille lisätietoa täälläNopealiikkeinen ja laadukas, yrittäjävetoinen maalausliike Etelä-Suomessa

Talojen ulko- ja sisämaalaukset Uudellamaalla suomalaisena takuutyönä. Olemme ammattitaitoinen maalausliike, joka palvelee yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä ripeällä otteella. Kaikkiin urakoihin vaihtoehtona myös edullinen Rahoitus.

Yrityksemme


Onko ystäväsi talon maalausta vailla? Kerro meistä eteenpäin ja saat 50€ arvoisen lahjakortin!

Lue lisää

Talon säännöllinen huolto antaa taloudellista turvaa ja mielenrauhaa. Kurkkaa videolta asiakkaan kokemuksia katon huollosta sekä muita asiakkaidemme kokemuksia. Löydät täältä myös maalauksen hintoja.

Täältä näet videon sekä muita asiakkatamme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat vinkit talon kunnossapitoon. Näillä neuvoilla säästyt varmasti katto- ja julkisivuremonteilta. Ja säästät tuhansia euroja talon huoltokuluissa. 

Liittymällä osallistut automaattisesti kaikkiin arvontoihimme.

TietosuojakäytännötMiksi Maalausliike Värisuora?

 

Asiakas on meille ykkönen

Kuuntelemme, neuvomme ja vastaamme teidän toiveisiinne. Asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä onnistumisen mittareistamme!

Ripeästi ja helposti

Suoritamme aina urakkamme ripeästi ja asiakkaalle vaivattomasti. Ei laadusta tinkimällä vaan testatusti nopeammilla työmenetelmillä ja paremmilla työvälineillä.

Laadukkaasti

Alan pisin huoltomaalausväli: 15-20 vuotta. Säästät tuhansia euroja talon huoltokustannuksissa, kun käytämme kestäviä maaleja ja toimintatapoja, jotka takaavat sinulle erittäin kestävän maalipinnan. 

Ympäristöä kunnioittaen

Ympäristön hyvinvointi on meille tärkeää: lajittelemme ja kierrätämme jätteet sekä valitsemme vähiten ympäristöä kuormittavia materiaaleja.

Vastuullisesti

Kotimaiset, omat maalarit, joilla on asianmukainen ammattitaito ja motivaatio tehdä tehdä työ viimeisen päälle laadukkaasti.Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään sopiva ratkaisu teidän tarpeisiinne!  

 

Olemme tehokas ja asiakkaita palveleva maalausliike. Kuuntelemme tarpeesi ja annamme rehdin tarjouksen palvelustamme! Toimialuettamme ovat mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Riihimäki, Tuusula, Hyvinkää ja Nurmijärvi, mutta reagoimme kaikkiin toimeksiantoihin laajasti Etelä-Suomen alueella.

Värisuoralla se on tunnetusti ennenkin voitettu! 

Maalausliike Värisuora OyMyös rahoitus!

Edullinen rahoitus maalauksiin alk. 47€/kk.

Värisuora Instagramissa

Maalausliike Värisuora Oy on nuori yritys, joka tarjoaa ripeästi ja laadukkaasti avaimet käteen -periaatteella esimerkiksi seuraavat palvelut: ulkomaalaus, peltikaton maalaus, tiilikaton pinnoitus, sokkelin maalaus, sokkelin pinnoitus, hirsitalon maalaus, puutalon maalaus, rapatun talon maalaus, kivitalon maalaus, talon huolto, taloyhtiön maalaus, tasoitustyöt ja sisämaalaus ainakin seuraavilla paikkakunnilla:

Uusimaa:

Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Varsinais-Suomi:

Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Oripää, Nousiainen, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa, Nauvo, Korppoo

Päijät-Häme:

Asikkala, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila,

Kanta-Häme:

Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä

Pirkanmaa:

Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski, Akaa, Vesilahti, Hämeenkyrö, Kangasala, Sastamala, Ikaalinen, Orivesi, Iittala, Urjala 


 
Posti
Puhelu
Instagram