Puutalon maalaus Etelä-Suomessa! 

"Yhteistyö Värisuoran kanssa oli ripeää. Uuden omakotitalomme julkisivumaalaus sujui päivässä. Värisuoran avaimet käteen -palvelun kautta saimme kaiken tarvittavan; maalit, telineet ja mikä tärkeintä, myös kädenjälki oli erittäin hyvää."


Pyydä ilmainen arvio maalausurakasta alla olevasta painikkeesta tai soita suoraan Miskalle numeroon 040 025 1534.

Pyydä tarjous
Maalauksen hinta
Referenssit

Talon maalaus puutalospesialistiltaToteutamme puisten talojen maalaukset yksityishenkilöille, taloyhtiöille ja rakennusliikkeille laadukkaalla jäljellä, modernilla kalustolla ja kestävillä sekä ympäristöystävällisillä materiaaleilla. 

Olemme keskittyneet pelkästään puisen ulkoverhouksen maalaamiseen, jotta voimme tarjota sinulle ammattimaisen ja ripeän maalausurakan. 

Kurkkaa lisätietoa talon maalauksesta. Toimimme koko Etelä-Suomen alueella.

Talon maalausMiksi Maalausliike Värisuora?

Asiakas on meille ykkönen

Kuuntelemme, neuvomme ja vastaamme teidän toiveisiinne. Asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä onnistumisen mittareistamme! Asiakastyytyväisyytemme on huikea 4,93/5, kesällä 2022 teetetyn kyselyn perusteella. 

Asiakastyytyväisyyskyselyn palautetta voit lukea instagramistamme @varisuoraoy.

Kokemus tuo varmuutta

Maalausliike Värisuoran yrittäjät ovat maalanneet yli 350 taloa. Hoidamme työt aina ammattitaidolla ja parhaiksi todetuilla työtavoilla. 

Ripeästi ja helposti

Suoritamme aina urakkamme ripeästi ja asiakkaalle vaivattomasti. Emme laadusta tinkimällä vaan testatusti nopeammilla työmenetelmillä, paremmilla työvälineillä ja iloisella asenteella. 

Keskittyminen yhteen asiaan

Maalaamme pelkästään puutaloja, jotta voimme tarjota sinulle puutalon omistajana toimintavarman ja ripeän maalauksen. Maalaamme itse yrittäjinä suuren osan kohteistamme ja pystymme kouluttamaan maalarimme yhteen asiaan, jonka takia urakkamme hoituvat ammattitaitoisesti ja tasaisen varmalla laadulla.

Laadukkaasti

Säästät tuhansia euroja talon huoltokustannuksissa, kun käytämme laadukkaita maaleja ja toimintatapoja, jotka takaavat erittäin kestävän maalipinnan. 

Ympäristöä kunnioittaen

Ympäristön hyvinvointi on meille tärkeää: lajittelemme ja kierrätämme jätteet sekä valitsemme vähiten ympäristöä kuormittavia materiaaleja.

Vastuullisesti

Kotimaiset, omat maalarit, joilla on asianmukainen ammattitaito ja motivaatio tehdä tehdä työ viimeisen päälle laadukkaasti.

Asiakaspalautetta

 "Loistava palvelu, tarkkaa työtä, kaikki sovitusti ajallaan. Ehdottomasti suositellaan. Ylitti odotukset." 
-Laura, puisen omakotitalon huoltomaalaus,  Riihimäki

"Maalarit olivat ystävällisiä ja urakka hoitui nopeasti ammattitaidolla! Työn jälki oli erinomaisen siistiä. Lämmin suositus!"

-Heli, puisen omakotitalon huoltomaalaus+terassin öljyäminen, Vantaa


"Toimi kaikin puolin hyvin. Ammattimaista ja ripeää työskentelyä."

-Pekka, puisen omakotitalon huoltomaalaus, Porvoo


"Työt hoitui ajoissa, aikataulussa ja oikein sujuvasti!"

-Anne, uuden puisen talon ensimmäinen maalaus, Espoo


"Nopea, selkeä ja tehokas tarjouksen saanti. Ystävällinen, tehokas ja asiansa osaava palvelu ja kokonaisuus."
-Antti, puisen omakotitalon huoltomaalaus, Rajamäki


Voit lukea lisää asiakaspalautteita referenssit -sivulta. 

Lisää asiakaspalautetta


Blogitekstejä

Mitkä asiat vaikuttavat maalausurakan kestoon? Mitä urakan kestosta voi päätellä?

Talon maalauksen kesto


Kotitalousvähennys on iso etu, jos maalautat talosi ammattilaisella. Blogista löydät tietoa mm. vähennyksen määrästä ja vaikutuksesta maalauksen kustannuksiin.

Kotitalousvähennys

 

Harkitsetko puutalosi maalaamista? Mietitkö sopisiko taloosi öljymaali vai vesiohenteinen maali? Kurkkaa blogin kirjoitus aiheesta.

Öljymaali vai vesiohenteinenYrittäjävetoinen puutalojen maalauksiin erikoistunut maalausliike Etelä-Suomessa

Talojen ulkoseinien maalaus Uudellamaalla ja muualla Etelä-Suomessa suomalaisena takuutyönä. Olemme ammattitaitoinen maalausliike, joka palvelee yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä ripeällä otteella. Kaikkiin urakoihin maksuvaihtoehtona myös Rahoitus.

Yrityksemme
Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään sopiva ratkaisu sinun tarpeisiin!  

Olemme tehokas ja asiakkaita palveleva maalausliike. Kuuntelemme tarpeesi ja annamme rehdin tarjouksen palvelustamme! Toimialuettamme ovat mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Riihimäki, Tuusula, Hyvinkää ja Nurmijärvi, mutta reagoimme kaikkiin toimeksiantoihin laajasti Etelä-Suomen alueella.

Värisuoralla se on tunnetusti ennenkin voitettu! 

Maalausliike Värisuora Oy


Tietosuojakäytäntö


Myös rahoitus!

Voit maksaa maalausurakan myös näppärästi osissa alk. 47€/kk.

Lue lisää rahoituksesta!

Maalausliike Värisuora Oy on ulkomaalauksiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa ripeästi ja laadukkaasti avaimet käteen -periaatteella ja kiinteään hintaan seuraavat palvelut: puutalon maalaus eli ulkomaalaus,  hirsitalon maalaus, talon huoltomaalaus, uuden talon maalaus ja taloyhtiön maalaus. Olemme tunnettuja Talon maalaus jopa päivässä -konseptistamme.  Toimimme ainakin seuraavilla paikkakunnilla:

Uusimaa:

Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti, Klaukkala, Perttula, Röykkä, Rajamäki

Varsinais-Suomi:

Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Oripää, Nousiainen, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa, Nauvo, Korppoo

Päijät-Häme:

Asikkala, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila

Kanta-Häme:

Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä


 
Posti
Puhelu
Instagram