Laadukas maalari Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa & Etelä-Suomi

Olemme laadukas maalari Nurmijärveltä. Meillä on muutamia periaatteita, jotka ovat mielestämme olennainen osa laadukasta maalaustyötä. Näistä pidämme kiinni, jotta voimme tarjota asiakkaillemme taatusti laadukkaan, kestävän ja helpon maalausurakan. Päätoimialuettamme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa & Etelä-Suomi.

Pyydä tarjous!
Tarjous ei sitouta Sinua mihinkään.

Värisuoran periaatteet laadukkaan työn takaamiseksi

1. Käytämme aina markkinoiden parhaita materiaaleja, ellei asiakas ei itse halua välttämättä jotakin muuta. Maalien ja tarvikkeiden laadussa emme suosittele kuitenkaan säästämään, sillä pidemmällä juoksulla siitä koituu vain enemmän työtä ja enemmän kustannuksia talon huollossa.

2. Maalareille maksetaan asianmukainen liksa niin, että he voivat tehdä työnsä mielellään ja oikeasti viimeisen päälle.

3. Maalareiden koulutukseen kiinnitetään huomiota. Kaikista parhainta jälkeä syntyy jokaisella työmaalla, kun kaikki maalarit ovat samalla arvomaailmalla koulutettuja ja he tietävät, mitä tekevät. Kaikilla maalareillamme on sama ripeä ja laadukas toimintamalli.

4. Kehitämme jatkuvasti työtapojamme ja -välineitämme paremmiksi. Testaamme niitä ensin ja otamme sitten parhaat käyttöön työmailla. Työnteon täytyy olla myös ripeää, jotta sinun ei asiakkaana tarvitse katsella maalareitamme kotonasi turhan pitkään.

Haluamme tarjota laadukasta ja ripeää palvelua, asiakaslähtöisesti. Maalauspalvelumme sopii sinulle, jos haluat saada kestävän maalipinnan talollesi, jota ei tarvitse jatkuvasti huoltomaalata. Säästät samalla rahaa talon huoltokustannuksissa pitkän huoltomaalausvälin ansiosta.


Toimimme maalareina mm. Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä. Teemme maalauksia kuitenkin myös muualla Uudellamaalla. Olet aina tervetullut kysymään tarjousta maalauksesta kohteeseesi.

Maalaamme itse yrittäjinä ison osan työmaistamme. Alla hieman lisätietoja meistä.

Miska

Miska

Maalari, yrittäjä

040 025 1534

miska.linnanmaki@varisuora.com

Matias

Matias

Maalari, yrittäjä

044 566 5266

matias.paukkeri@varisuora.com

Veeti

Veeti

Maalari, yrittäjä

040 353 9898

veeti.paukkeri@varisuora.com

Miksi valita Maalausliike Värisuora Oy?

Asiakas on meille ykkönen

Kuuntelemme, neuvomme ja vastaamme teidän toiveisiinne. Asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä onnistumisen mittareistamme!

Ripeästi ja helposti

Suoritamme aina urakkamme ripeästi ja asiakkaalle vaivattomasti. Ei laadusta tinkimällä vaan testatusti nopeammilla työmenetelmillä ja paremmilla työvälineillä.

Laadukkaasti

Alan pisin huoltomaalausväli:  15-20 vuotta. Säästät tuhansia euroja talon huoltokustannuksissa, kun käytämme kestäviä maaleja ja toimintatapoja, jotka takaavat sinulle taatusti kestävän maalipinnan. 

Ympäristöä kunnioittaen

Ympäristön hyvinvointi on meille tärkeää: lajittelemme ja kierrätämme jätteet sekä valitsemme vähiten ympäristöä kuormittavia materiaaleja.

Vastuullisesti

Kotimaiset, omat maalarit, joilla on asianmukainen ammattitaito ja motivaatio tehdä tehdä työ viimeisen päälle laadukkaasti.

Jos tarvitset maalaria Uudellamaalla, esimerkiksi Tuusulassa, Hyvinkäällä, Nurmijärvellä, Vihdissä, Vantaalla, Espoossa tai Helsingissä, ota ihmeessä yhteyttä!

Säästät rahaa pitkän huoltovälin ansiosta ja talosi pysyy pitkään huolletun näköisenä. 

Yhteydenotto
 
Posti
Puhelu
Instagram