Ajankohtaista

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on iso etu, jos teetät maalausurakan ammattilaisella.
Vähennyksen voit saada, jos yritys kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Me kuulumme, eli kaikista urakoistamme voit saada vähennyksen.

Lue lisää

Laadukas maalari Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa & Etelä-Suomi

Olemme laadukas maalari Nurmijärveltä. Meillä on muutamia periaatteita, jotka ovat mielestämme olennainen osa laadukasta maalaustyötä. Näistä pidämme kiinni, jotta voimme tarjota asiakkaillemme taatusti laadukkaan, kestävän ja helpon maalausurakan.

Lue lisää

Kuinka kauan talon maalaus kestää?

Talon maalauksen kestoon vaikuttavat monet asiat. Useat niistä ovat samoja asioita, jotka vaikuttavat maalauksen hintaan.

Lue lisää

Hirsitalon maalaus

Millä maalilla hirsitalon maalaus? Milloin hirsitalon maalaus? Hirsitalon pohjustus? Hengittävä maali hirsitaloon? Peittosuoja vai maali? Hirsitalon kuullotus vai maalaus? Lamellihirren maalaus? Hirsimökin maalaus?

Lue lisää

Taloyhtiön maalausurakka

Jos suunnittelet taloyhtiön ulkomaalauksen teettämistä, lukaise alla oleva kertomus taloyhtiön maalauksesta kesällä 2022. 

Blogitekstistä löydät tietoa taloyhtiön ulkomaalausurakan teettämisestä, urakan kulusta ja työvaiheista sekä kokemuksia taloyhtiön hallituksen jäseniltä ja asukkailta.

Lue lisää

Vesiohenteinen akrylaattimaali vai öljymaali?

Kannattaako taloa enää maalata muulla kuin öljymaalilla kun sillä on ennenkin maalattu? Eikös akrylaattimaali pilaa talon kun se ei hengitä yhtään? Öljymaalithan ovat paljon kestävämpiä kuin vesiohenteiset, vai kuinka? Voiko öljymaalin päälle maalata vesiohenteisella maalilla?

Lue lisää

maalausliike värisuora logo

AAA luottoluokitusluotettava kumppani

Yhteystiedot
Puh. 040 025 1534
miska.linnanmaki@varisuora.com

Verkkolaskuosoite: 003730856918
Operaattori: Säästöpankki (ITELFIHH)

Maalausliike Värisuora Oy
Ilvesvuorenkatu 33 A 10,
01900 Nurmijärvi

Y-tunnus: 3085691-8

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Maalausliike Värisuora