Talon maalauksen hinta

Katso alta mitä maksaa esimerkiksi talon ulkomaalaus, rintamamiestalon maalaus, kesämökin maalaus tai ulkoverhouksen maalaus. Varmista oman projektisi tarkka hinta meiltä, pyytämällä ilmainen tarjous!

Alempaa sivulta löydät lisätietoa maalauksen hintaan vaikuttavista asioista.

Talon maalauksen hintoja

Talon maalaus

Talon maalaus

Museoviraston suojeleman talon maalaus Klaukkalassa Virtasen neljän öljyn maalilla.

9500€

IG: @lounatuulentalo

Rintamamiestalon maalaus

Rintamamiestalon maalaus

Rintamamiestalon maalaus yhteen kertaan Tuusulassa.

5800€

Omakotitalon maalaus

Omakotitalon maalaus

Omakotitalon pohjatyöt ja huoltomaalaus Teknoksen Nordica -maalilla Nurmijärvellä.

7700€

Talon huoltomaalaus

Talon huoltomaalaus

Talon ulkoverhouksen ja pienen autokatoksen huoltomaalaus Nurmijärvellä.

5600€

Kesämökin maalaus

Kesämökin maalaus

Ison kesämökin pohjatyöt ja huoltomaalaus punamultamaalilla yhteen kertaan.

7000€

Puutalon maalaus

Puutalon maalaus

Pienen puutalon maalaus yhteen kertaan.

4900€

Mitkä asiat vaikuttavat ulkomaalauksen hintaan?

Hintaan vaikuttavia asioita on useita.

Maalauksessa hinta kertoo usein aika paljon myös työn laadusta. Siitä miten tarkkaan maalarit tekevät työnsä sekä miten kestäviä ja laadukkaita materiaaleja käytetään.

Laadukkailla materiaaleilla ja oikeilla maalausmenetelmillä saadaan huoltomaalausväli kasvatettua huomattavasti pidemmäksi ja pidemmässä juoksussa huolto tulee paljon halvemmaksi.

Myös lopputulos on usein parempi, kun maalauksen teettää ammattilaisella. Vaikka maalaus voi vaikuttaa yksinkertaiselta hommalta, siinä tulee kuitenkin huomioida monia asioita ja kikkoja, jotta maalauksen laatu ja lopputulos on optimaalinen.

Kotitalousvähennys on merkittävä apu, kun teetät ulkomaalauksen meillä! Säästöä tulee useimmiten tuhansia euroja. Lue lisää sivun oikeasta laidasta.Talon huoltoon kuuluu tietysti muutakin kuin huoltomaalaus. Esimerkiksi säännöllinen roskien ja lian poisto maalipinnoilta. Mutta ei siitä sen enempää tässä tekstissä. 

Näistäkin voit toki kysyä meiltä lisää, mikäli joku asia talosi kunnossa tai huollossa askarruttaa. Tai mikäli haluaisit päästä tästä taakasta eroon ja antaa meidän huoltaa talosi puolestasi.

YhteystietommeMaalauksen hintaan vaikuttavat käytännössä ne asiat, jotka vaikuttavat urakan kestoon ja vaikeuteen.

Tässä lista niistä:

- Maalattavan kohteen korkeus ja maalattava pinta-ala.

Ne määrittävät käytännössä minkälaisilla telineillä työn saa tehtyä vai tarvitaanko avuksi nostin. Maalattava neliömäärä tietysti kertoo miten paljon maalia kuluu.

- Maalattavan kohteen rajausten ja eri värien määrä.

Rajaaminen on tarkka ja hidas työvaihe, joten tehostevärillä maalattavien nurkkalautojen, ikkunoiden vuorauslautojen ja erilaisten koristelistojen määrä vaikuttaa hintaan.

- Pohjatöiden tarve on iso vaikuttava tekijä maalauksen hintaan.

Pohjatyöt ovat tärkein osa maalin pysymisen kannalta. Ne on tehtävä oikeaoppisesti, että maali tarttuu kunnolla kiinni. On myös aivan eri asia maalata hyväkuntoinen ja säännöllisesti huollettu kuin kymmeniä vuosia rapistunut ja vaurioitunut julkisivu.

Jos maalipinnan päästää rapistumaan huonoksi, ei seuraava maalikerros ole koskaan yhtä kestävä kuin ehjään pintaan maalattu. Huolla siis talosi säännöllisesti niin se myös kestää oikeasti pitkään ja näyttää ulospäin siistiltä.

- Huoltomaalataanko kohde samalla värillä vai vaihtuuko väri.

Värin vaihtuessa kohde joudutaan maalaamaan kahteen kertaan, jotta saadaan peittävä jälki aikaan oikean paksuisilla maalikerroksilla. Uudiskohteessa maalattavien kerrosten määrä riippuu rakennuksessa käytetyn puutavaran maalauskäsittelyistä. Pohjamaalattu ulkoverhous maalataan kahdesti kun taas välimaalattuun pintaan riittää yksi kerros.

- Kohteen ympäristön maasto voi hankaloittaa maalausta paljonkin ja näin ollen lisätä maalausurakan hintaa.

Jos kohteen ympärillä on vaikea liikkua ja kasata telineitä, voi urakka hidastua paljonkin. Joissain tapauksissa tarvitaan nostinta avuksi maalaukseen, joka lisää urakan kustannuksia.


Tarkan hinnan omaan projektiisi saat pyytämällä tarjouksen maalauksesta. Saat kattavan ja selkeän tarjouksen, loppuun asti pitävällä hinnalla. 

Tarjouksen voit pyytää alla olevasta painikkeesta tai soittamalla suoraan Miskalle numeroon 040 025 1534.

Pyydä tarjous


Talon maalaus -sivulta löydät lisää tietoa maalausurakasta ja meistä. Sieltä löydät myös maalauksen esimerkkihinnaston.

Talon maalaus
 
Posti
Puhelu
Instagram